Life is full of beauty, notice it.


2012-08-30 – 21:30:14
 
Min dag : Varit i skolan, städat hela lägenheten, Lekt i photoshop (bilden ovan blev mitt resultat) varit ute på en promenad med bröderna katt & Julia och gått på en promenad med Jocke. Nu funderar jag på att lägga mig i sängen, äta upp min choklad medans jag tittar på The Vampire Diaries. Måste vara en pigg människa imorgon, för imorgon är det fest. Första festen här i Piteå för "i år"..

Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Åååååh vilken fantastisk bild :D <33333 Helt nerkärad nu ju!! Kan du göra liknande saker i after effects som vi snacka om tidigare :D?

Svar: Tack :D Hm jag har ett svagt minne, tror jag kom ihåg att vi snacka men inte riktig om vad. Berätta ^^ :))
Britta Söderberg

2012-08-30 @ 22:23:04
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Vi pratade lite om ifall du nångång kunde göra som ett "intro" till mina filmer :D tänkte ju starta ett produktionsbolag inom den närmaste tiden och då ha som ett kort intro innan varje film, typ som de har på "warner brothers" eller "20th century fox" eller typ "crazy picture" :D

Svar: Just ja, nu kom jag ihåg. Är fortfarande nybörjare i det programmet, har inte suttit med det på hela sommaren. Får börja öva nu då ;)
Britta Söderberg

2012-08-31 @ 12:25:30
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

sv: Okie ^^ hihih tänkte inget såhär nu nu nu, utan tyckte att din video du gjorde med det var så fin och alla dina bilder är så fina så om någon skulle göra introt skulle de va du ^^

Svar: åh vad kul :D
Britta Söderberg

2012-08-31 @ 16:55:15
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback