. Jonas Gardell gjorde min dag


2009-11-30 – 16:32:56
Jonas fucking Gardell kan ju bara säga att han gjorde min dag. Så jävla kul !!!Sedan måste jag bara säga, att det här med bilar. HaAHAHaah, jag har ju oturen med dom. Punka på bilen idag. WOHO!! Sedan höll jag nästan på köra på en gubbe idag, eller höll inte på köra på han. Jag skulle parkera. Och sen kom jag i smygfart nästan så jag stod still sen var det en gubbe som kom och gick liksom helt framför bilen. Han märkte mig inte. sen råka jag typ "putta" till han eller var det han som gick för nära bilen. Och han blev så rädd att det såg ut som att hans hjärta höll på hoppa ut. Liksom handen på hjärtat och den här minen ---> :O
Det var ganska kul faktiskt. Sen körde jag efter honom för han gick dit jag skulle parkera liksom. Då kollade han bak som att han bah " men shit följer hon efter mig" HAHA, blicken sa verkligen det!!

Denna dag har varit så DAMP (och det gillas) , som när jag skulle beställa hamburgare på max. haha lite svårt att förklara det där så vi skippar det 8) Men på väg till skolan då, så sa jag nått som jag kände. " helvete vad smart jag lät där" ..

Jag, Julia (www.Jfoto.blogg.se) och Sandra Andersson (www.laxbox.bloggargratis.se) åker förbi den stora lekparken vid museumet...

JULIA
: Nu har dom gjort om den här lekparken till handikapp anpassad, och tagit bort den roliga rutschkanan :(
BRITTA: Ja, jag minns hur rolig den var.... När alla sket i den!!
SANDRA: Asså?, inte brydde sig om den eller?
BRITTA: Ne bokstavligt sket i den..

Jag tyckte det var skit kul, men det är bara för jag har sämst humor. Men iaf för dom som inte fattar så varje gång man skulle åka den där rutschkanan så var det nån jävel som hade skitit i den. Alltså riktiga bajskorvar!! Helt sjukt, vem gör sånt? Tänk när småbarnen ska åka i den. Mamma vad är det där?


BULLEBULLE puss ♥

. Jag kommer vara död om en månad


2009-11-29 – 16:22:17


http://open.spotify.com/track/5li1sKlA0UhTk2rY0JIVUv
här har ni en bra låt.

BULLEBULLE puss ♥


.


2009-11-25 – 23:21:52
Det går verkligen inte bra för mig nu alltså, ingenting går bra för mig.
. Jag ska inte leka med bilar


2009-11-25 – 15:45:34
Jag är verkligen så fail att det inte går att bli mer fail'are än mig när det gäller bilar. Det började med att jag tog körkortet och efter det har jag hunnit med att köra på en stor jävla mås, som flög framför min bil sen råka jag gasa istället för att bromsa tyyyyp. Nästan köra av vägen i en kurva vid nyänget för att jag ville få igång musiken sen så kom det en bil och så höll jag på döda både mig själv och Johanna (rullar med ögonen), backat på min grannes bil (lyckat), och nu backa ner i ett dike (?) hur fan lyckades jag backa ner i det där diket. Vägen var ju liksom stor tyck jag? Men jag skyller på min gode vän Malin, hon såg diket men sa inte till FÖRNS VI VAR NERE I DIKET. Tycker jag är en bra sak att skylla på :D haha

Här kommer några bilder på Lisa som jag fotat, kommentera gärna.. ( fast vet att ni som tittar inte komma göra det FÖR NI ÄR SÅ JÄVLA FUCKING TRÅKIGA ERA JÄVLAR)  ;-)

BULLEBULLE puss ♥
. Mahahaha


2009-11-23 – 22:09:23
En kompis sa till mig idag (grassmonkey.blogg.se)

" Jag har tänkt på en sak.... Tänk om man skulle bajsa på toalett
locket och sen bara gå därifrån?, Typ slutet av dagen....
Tänk sedan när städtanterna ska ta bort det".


HAHAH, jag halft dog. Det gjorde min dag, fast det var synd att det var slutet på dagen :(
hah, när jag kom hem så gick jag och la mig å sov, tills min nördiga pappa kom och sa att det var mat. Och att vi måste äta annars kommer han aldrig göra mat till oss igen (både jag och syster sov). Så man kände sig liiiite tvingad  xD

Igår på stallet, haha!!! Så skulle jag sopa, såg typ lite hästskit som låg på stallgången, och jag tänkte äh.. Jag sopar in det här hos Karin och Hans box dom är ändå inte här. precis alltså PRECIS när jag sopat in bajset öppnas stallporten och karin kommer in. jag bah la-la-la 8-) Sånt där hatar jag verkligen, händer mig fan jämt.

Igår var ändå en jävla bra dag, för jag fick en katt igår som jag ska hämta vid jul/januari ungefääär. Även fast mamma & pappa säger att det inte kommer funka med en hona så tar jag henne ändå. Fotade klart mina bilder till fotouppgiften (bilder kommer). for till min pälskings häääst, och sedan filmkväll med gurkorna :)

MÅSTE BARA SÄGA EN SAK SOM JAG ÄR TYP LYCKLIG ÖVER, OCH DET ÄR ATT 30 SECONDS TO MARS KOMMER TILL STHLM NÄSTA ÅR! OCH JAG SKA FARA OCH SE DOM HAR JAG BESTÄMT. DÅ JAG TATUERAT IN MITT PEACE MÄRKE OCH PIERCAT MIG SÅ SKA JAG KÖPA BILJETTER

BULLEBULLE puss  ♥

. Världens tröttaste i hela fucking världen


2009-11-22 – 01:38:30
Ja, det är fan sant. Jag är tröttast i hela fucking världen. 12 timmars sömn, jag måste fan ha dubbelt.
Igår var det iaf fest, aldrig haft en sån perfekt fylla som igår. Jag blev rätt så full, mådde kalas både då och dagen efter.. Jag tackar alla gurkor för förfesten. Lille ös det var ändå. Igår kom jag på att jag gillar att skämma ut mig och göra crazy stuff, för jag bryr mig fan inte längre om vad nån jävel tycker. Har bara gjort det i sisådär 17år (?) less på det nu.  Föresten så jobbade jag idag/igår, grym dag asså. suttit sammanlagt 5 minuter på 10timmar, det är fan elakt. sprungit som ett tok in och ut ur relaxen och varit bartender åt nakna gubbar som stod och "kramande" mig (blä). Måste bara säga att jag råkade... jag råkade faktiskt tro mig, kolla på en av männens snopp. Det var den mest skrynkligaste snopp jag någonsin sett. Förlåt gubbe om du läser detta nu men sanningen måste fram :P han var mer skrynklig på snoppen är där uppe..... Men men, det är fan plågsamt att jobba en lördag..

Imorgon blir det att fota resten av mina bilder till fotouppgiften som vi har tills på söndag (bilderKommer). Vi ska fota modebilder utomhus. Fotade 2 bilder i fredags. Blev nöjd. Har ju världens bästa "modell" så, Min lillasyster :) men vafan nu går jag och lägger mig, jag svär.  Hörs aldrig mer.

BULLEBULLE puss ♥

jag och malin

. Vem fan tror du att du är, gud elleR ?


2009-11-19 – 15:49:27
Ne, skulle inte tro det för jag är gud. nemen.....
Helt otroligt asså, kan inte tro det. Vafan hände?
Jag har skaffat en blogg? kommer jag någonsin skriva i den? svaret blir ska försöka.
Inte för att jag tror många kommer läsa den, men jag vet att du som läser den här är en nörd och vill kyssa mina fötter just nu bara för att jag är så cool. Nejnej, nu ska jag sluta med mitt "skämtande",  amen det här var inte nå kul vi hörs sen va, för nu ska jag fara och jobba! Jag har iaf jobb och det har inte duuue.

BULLEBULLE! puss