2 0 1 3.


2013-12-31 – 12:50:28
 
Nu är det inte speciellt många timmar kvar av året 2013. Detta år har nog gått fortast av alla år. Jag har hunnit med så mycket och fått träffa så många nya fina människor detta år. Ikväll firar vi in det nya året och jag är sjukt taggad och hoppas på att 2014 kommer bli det bästa. Är riktigt taggad inför ikväll även fast jag är jätte förkyld och hängig. Men inte fan stoppar det mig för att festa inte ;) kommer dock ångra mig imorgon skulle jag tro haha.
 
 Maarcos – Blaze

JAG LOVAR.


2013-12-20 – 13:20:09
När jag ändå inte har så mycket att lägga upp här på bloggen så kan jag bjuda
på lite bilder från bröllopet jag fotade i sommras som jag lovat att jag skulle göra :)
 

19 DECEMBER.


2013-12-19 – 14:14:41
Under dessa tre dagar i skolan har vi haft fördjupning inför examensarbetet och fick ett litet "case race" som vi skulle göra. Det var alltså att skapa förpackningar som ska passa olika målgrupper under rubrikerna "hög ekonomisk", "låg ekonomisk", "hög kulturellt" & "låg kulturellt".. Ord som jag själv nästan inte förstår mig på, och att skapa förpackningar som ska passa dessa målgrupper var inte lätt! På en och en halv dag skulle vi göra dessa förpackningar och så här blev mitt slutresultat. 
 

365 DAGAR TALAR OM FÖR MIG ATT ÅREN HAR GÅTT FORT.


2013-12-14 – 17:18:44
 
Nu har jag bott i Stockholm i 2 månader, herregud vad tiden har runnit iväg för mig. Igår hade jag min absolut sista praktik dag vilket kändes jätte tråkigt. Hade ett fint avslut på det hela med en julfest med hela företaget, det bjöds på dricka, glögg, live musik, beer pong & rund pingis. En väldigt trevlig kväll & kommer sakna alla på Oh My.

Det var många igår som frågade vad jag ville göra efter jag gått ut... Jag har ca ett halv år kvar och har fortfarande ingen aning. För mig känns det som att jag vill göra allt, kunna allt och vara allt på en och samma gång. Ett halv år kvar, kommer jag hinna bestämma mig vad jag vill göra då jag har funderat på det i snart 3 år? åh, dessa beskymmer haha. Imorgon åker jag hemmåt till norrländsk mark, första stoppet - Örnsköldsvik. För att säga hej och krama sönder min sjukt saknade kissekatt. Sedan blir det att åka upp till Piteå för tre dagar i skolan och krama om min fina Joakim som man heller inte träffat på två månader. thats crazy i know. 
 
Oh My's mood manager klädd i en tiger dräkt haha.