Give me.


2011-04-19 – 14:49:37
Lite grejer från Eleven.se som skulle vara perfekt nu till vår/sommar :)
1. body scrub Rengör huden effektivt från döda hudceller och ger huden en frisk och fräsch lyster. Få en mjuk, len och väldoftande hy av mango. Berikad med olivolja, Aloe, fibrer från sjögräs & malda olivkärnor.


2. Torrshampoo Ett unikt torrschampo som tar bort fett i hårbotten. Framtaget för att öka livslängden på stylat hår. Du behöver inte tvätta och styla om håret så ofta. Poker Straight Dry Shampoo återupplivar och fräschar upp håret mellan tvättar.


3. Ansikts serum

Släck din huds törst med detta djupt återfuktande, antioxidant-fyllda serum som återfuktar och ger näring åt huden med en hög koncentration av kraftfulla anti-ageing-ingredienser.

100% Pure använder aldrig starka rengöringsmedel, kemiska konserveringsmedel, syntetiska kemikalier, konstgjorda doftämnen eller någon annan toxin.


4. Shampoo
Oavsett vilken hårtyp du har, ger Birch - Apple Balsam dig mjukt, glänsande hår. Innehåller naturligt betain som återfuktar och minskar eventuell irritationen i hårbotten samt provitamin B5 som tillför fukt och glans och gör håret lätt att kamma.

Extrakt av björk, innehållande antioxidanter och C-vitaminer, berikar håret och förstärker den mjuka doften av björk, äpple och uppfriskande vårregn. En viktig del av formulan är vitaliserande vatten från Stanna källa.


5. Ansiktsmask
Denna mask är baserad på "Colloidal Sulfur" och hjälper till att förebygga befintliga finnar och minimera överskottsolja samtidigt som den gör problemhy hälsosammare. Calamine lugnar huden och gör denna ansiktsmask säker och mild att använda för de flesta hudtyper. Den är också perfekt att använda för att förebygga finnar på bröst och rygg.


6.Ögonkräm
Lyft och ge klarare, ljusare hud runt ögonen med den här kraftfulla anti-rynk ögonkrämen.

Området runt ögonen är särskilt känslig för att förlora definition och glans så den här hårt arbetande formulan hjälper till att lyfta och forma huden samtidigt som den minskar uppkomsten av linjer, rynkor och jämnar ut hudtonen på bara 4 veckor. Huden runt ögat kommer att få nytt liv, se strålande och ljusare ut.

Återställer hudens naturliga glans.
Leder till ökad produktion av kollagen och återställer elasticitet, jämna ut linjer och rynkor.
Återfuktar huden och lämnar den mjukare och smidigare.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Fantastiska bilder min vän! Du borde definitivt bli medlem på http://www.veckansbild.se eftersom dem har fototävlingar varje vecka med schyssta priser.



Du skulle nog kamma hem en del där!;) Nåja, bara ett tips!



Ha det bra



// M



2011-04-19 @ 15:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback