BLOGGEN?


2010-02-28 – 19:30:24
Vet att bloggen ser lite konstig ut men.. bara snabb design nu.. Hände nått med den förra.
Så ska göra en ny. Bilder kommer snart oxå. Nu ska jag gå ut med hästen. Herå

JAG SKA SLÄCKA, SKA DU?


2010-02-24 – 19:26:39








Afficher jag gjort, :S

BEAUTIFUL


2010-02-24 – 18:05:32

HELVETE VILKEN JÄVLA DAG


2010-02-23 – 22:21:49
Idag så skulle ju vårat företag Awsome (jag, Julia & Malin) dra till Sundsvall för att vara med på UF-mässan.
Jag klev upp klockan 4 på morgonen.. Typ den tiden jag i vanliga fall går och lägger mig :S ,
packade in lite mer i bussen (-30grader ute) och drog och hämtade Julia och Malin. Allt började bra.. tills.. vafan hände med rutan?
Is började sakta samlas som ett fet lager på rutan.. innanför.. inte utanför.. Vi fick inte bort det på något sätt, hade ingen skrapa, bara en mjuk bok som jag sedan REV SÖNDER av ILSKA (jag var så jävla förbannad och har aldrig i hela mitt liv varit så förbannad tror jag) ! fläkten/ventelationen funkade inte på BILJÄVLN (eller den funkade egentligen men det ville inte bli bättre........ bara sämre), så vi fick fara hem igen... klockan hann bli 6 när vi kommit hem.. och VAFAN, 7 fick man börja montera upp montern...  Vi hade kommit till bjästa och fick köra hem i 30km/h eftersom vi inte såg någonting. Enda lilla kikhålet var typ i tummens strl... (höll på köra på en tant oxå, eftersom jag typ inte såg något). När vi kom hem lät bilen stå ett tag, pappa försökte hjälpa oss. JA DÅÅÅ.. fan ville den funka.. Vi kom dit ungefär vid 9 och hade en timme på oss att montera våran monter.. Vi var så grymt nära på att inte fara. Men som tur så for vi..  FÖR VII.........

Vi vann första pris för bästa hemsida ( www.Park.se/awsome)
Och tredje pris för designen. :D


kändes grymt kul som fan eftersom vi bara har haft motgångar med detta företag, har aldrig fått någon hjälp av lärarna, allt har bara varit skit!!!! (som tex imorse -.-') Är så stolt över oss tjejer :DD





På den här bilden hade vi dock fått ett riktigt stort hål....
men dock inte på förarsidan..............



LILLEDÖD


2010-02-22 – 22:23:33
Lite död jag kommer vara imorgon, ska liksom upp den tiden jagbrukar gå och lägga mig..
kl 4 ska jag upp och klockan 5 ska jag julia och Malin köra till Sundsvall för UF-Mässan. Önska oss lycka till

Randombild. 8)


VIDEOBLOGG


2010-02-21 – 22:58:34

Jag och julia gjorde en liten fin videoblogg som jag tänkte att jag skulle visa upp för er, och NEJ vi tyckte inte killen som bodde där var snygg för vi visste inte ens vem vi var hos + så rotar inte vi i hans garderob(vet inte varför jag säger garderob) utan skåpet som redan var öppet som fan när vi kom :) och vi JÄTTE SERIÖSA!




PSYCHOSOCIAL


2010-02-21 – 22:51:46

(KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL VÅR HEMSIDA)
yess, imorgon blir det STRESS men det är Awsome..
Uf-mässan på Tisdag i Sundsvall. Vi som inte tänkt fara, Och så kommer våran lärare och säger att vi borde fara för att våran hemsida ligger bra till i Tävlingen om bästa hemsida och om man vinner den tävlingen blir det en resa till Stockholm.. Det känns grymt kul med tanke på hur mkt arbete jag lagt ner på den :D haha, vi lär ju inte ha så snygg monter direkt. Have no money. Vi som hade värsta bästa idén hur våran monter skulle se ut " Matcha din laptop med din vardag" shit vad snygg den hade vart om vi hade pengar att designa den :O


HEY BOYS AND GIRLS


2010-02-18 – 01:57:13
sho bre vad händer jao peace bre?

,

TATUERAT MIG


2010-02-16 – 18:03:59


Drog en liten tatuering igår, sen drog jag  ;-)

I WANT TO SE


2010-02-14 – 23:04:39



LYCKA


2010-02-11 – 00:36:05
Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, jag känner mig så gla att jag vet inte vad. RISE AGAINST kommer till sverige. http://westcoastriot.se/artister.asp?section=profile&artistID=50 och dom har hett allting så jävla bra den festivalen och metaltown.. båda i GÖTEBORG. West coast riot den 17 juni och metaltown 18-19. fyfan vad den här sommar kommer bli ÖS!


FLYLEAF


2010-02-10 – 17:38:39












Flyleaf – Cassie
Flyleaf – In The Dark


I skolan skulle vi fota till musik och jag valde dom här uber bra låtarna från Flyleaf Cassie och In the dark..
Dom tre första bilderna är från cassie,  och dom 2 andra från in the dark.. Tror jag ska börja fota efter musik, får grymt mkt insperation från det.. Även om jag fick STRESSfota dom här bilderna som satan så blev jag ändå någorlund nöjd med dom. Hade världens ide förut, sedan kommer läraren och säger att det är deadline till imorgon bah YESS!

Någon som vet en stor lampa som går på batteri? som man kan köpa (ska ha till och fota)

MEN USCHHHHHH!


2010-02-10 – 01:31:05
Har aldrig i hela mitt liv känt sånt här stor hat, aldrig känt den här känslan av att vilja DÖDA NÅGON SOM JAG VILL MED DET HÄR JÄVLA KUKHUVUDET SOM SLÄNGER HUNDEN NER FRÅN BRON !!!!! http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085 hur kan man göra något sådan? asså helt otroligt, vad är det för fel på dom? jag hoppas att det är någon från deras hemland som har sett vad han gjort och har då gått och kastat han över bron OCKSÅ så att han får känna hur det känns.. Eller så tror Jag att jag letar upp han och GÖR DET SJÄLV :@ DÖDINJÄVELDÖÖÖÖ!  Ska kasta dig ner i helvetet i stället så du får brinna där.. trevligt för dig :)

PIERCA


2010-02-08 – 20:08:18


Jag vill pierca mig igen.. Hade ju hål i naveln förut som jag fick lov att ta bort :-( För blev nått konstigt med den. Men ska se om det går att pierca igen så gör jag det på dirr'en. Tungan är jag gryyyyyyymt sugen på göra med.


webvoter-omröstning
VAD TYCKER DU?

Båda
Ingen
Pierca bara naveln
Pierca bara tungan

Se resultat

DREGGEL **


2010-02-08 – 19:32:26
Om jag bara hade sådär jätte JÄTTE mkt pengar så jag kunde köpa allt det här. Batman tatuering i nacken skulle vara snyggttttt... Dom där skullcandy hörlurarna JAG DÖR, så snygga är dom nästan. Till sommaren ska jag ner till Trollhättan bara för att dra till Junkyard (där alla dom här skorna osv kommer ifrån). Vill ha allt som finns i butiken!..... Rise against skulle vara nått att köpa oxå, JAPPJAPP. höhöh. KÄRLEK PÅ DOM!



PARTY


2010-02-07 – 00:42:40
VI VAR ÖS!








Mina små vänner som sailor mars, jupiter och saturnus.. huhu. GRYMT snygga. själv orkade jag inte klä ut mig..



Sandra posar i.....badkaret .. haha xD



IT FEELS LIKE BAKSMÄLLAN (?)


2010-02-06 – 14:31:00
När vakna imorse stank jag så jävla mkt hamburgare att jag inte vet vad. Tror inte mat"kriget" jag, henrik OCH oliver hade var så jävla smart :s Fast då vare kul som fan. gud vilken flippmode vi hade igår. FULLAST VINNER. blev dock tvåa.. Känns som filmen baksmällan idag, får veta saker jag sa/gjorde som jag inte minns att jag gjorde eller sa haha xD kul som fan vare iaf höhöhö. Undra hur många jävla jägershot jag köpte, köpte väll upp hela studiebidraget.. Undra vart mitt bankkort är nu [fail] ... :S Det var nästan jobbigt igår att vara där eftersom det fanns spidermans och batmans'AR där.. my favoritessssss. dreggel* Nemen, seriöst har inte haft så kul på länge.. :)

For på skolan kl 10 ÖPPET ÄCKEL HUS.. där jag tappade min älskade telefon, tror jag var full då oxå nemen undra vad som hände.. Så jag behöver nummer, har inga nummer kvar.. så jag vill ha ditt nummer :-) . jaja! Ny telefon köpte jag iaf, Fan vad bra att man har jobb.




BIG MOUTHFUCKER, STUPID COCKSUCKER


2010-02-05 – 00:28:46








far ......hej då


I HAVE THE MUST COMFORTABLE ASS IN THE WORLD


2010-02-04 – 18:08:16


haha, tack sandra för att du gjorde min dag!!

FREDAG HETER FEST


2010-02-04 – 02:10:39

Imorgon är det 125 dagar kvar till studenten.. HELVETE vad fort det går..
temat är super hjältar & super skurkar.. Jag, Sandra, Linda och Julia ska vara sailor moon gänget.. fyhelvete vad fula vi kommer vara hahah. Förfest med tjejerna.. ska bli skojskoj.. inte för att jag känner mig så taggad på att festa. Men vet att alltid när jag känner så, sååå blir det as bra!


BLOGGDESIGNEN


2010-02-02 – 13:57:23
Jag är inte klar med nya bloggdesignen, men den här ser bättre ut än den förra..
Ny header ska det bli och lite mer ändringar i koderna.. För nu ska jag gå på stan och kolla om jag hittar några schysstaaa kläder......
och kul att jag försovde mig till 11.50 så jag missade ISLAM provet.. jävla katt som höll mig vaken hela natten!!

RISE AGAINST


2010-02-02 – 00:29:04
HAHAHAHAHA JAG DÖR, fyfan vad ful jävla blogg jag har. Vet inte hur jag lyckades med det här. Men aja, den får se ut såhär tills jag gjort en ny header och tills jag orkar fixa den.. (kollar på bloggen en gång till) nemen gud .. haha fyfan. Jag måste göra något åt det SNART..


HELGEN


2010-02-01 – 21:42:18
jobbat onsdag - lördag och pluggat söndag. Mkt till liv.
Men iaf, skjutsade en gammal gubbe i Lördags.. han var rolig..

" Är jag dum eller är jag dum"

" År 78 på kempis satt jag och Lennon och drack carlsberg och jim beam. Då plötsligt Lennon körde upp sitt finger i min näsa. Tänk liksom Lennon trycka upp sitt finger i min näsa!! så jag gjorde samma sak och trök upp mitt finger i hans"

pratar om att han ska bli lärare på hotell och restaurang på park..
"Jag måste kolla så jag passar som lärare så att jag inte kommer in och sätter en kniv i ungjävlarna."

"Jag är kockjävel, Hon (pekar på Lisa) och jag är jävligt pissnödig. Kan du stanna i någon snödriva så ska jag skriva mitt namn och adress, MEN DE behöver ni inte kolla på. "

När gubben kliver ut ur bilen säger han till oss..
" Jag ska bara säga en sak till er, Jag är med i MC gäng"

Han var det roliga på min helg iaf..