Lost at sea.


2013-02-27 – 22:27:55
 
Lost at sea, lite så jag känner mig. Lånade en bild från flickr och lekte med den i photoshop. Har idag varit ledig men har ändå vart i skolan och jobbat med mitt magasin. Har skissat upp alla sidor och plockat ut lite bilder som kanske ska vara med. Imorgon börjar Case Race vilket är ett tvådagars intensivt uppdrag där vi jobbar hela dagen och på kvällen, har ingen aning hur jag ska orka det. Just nu vill jag försvinna, bara för ett tag..  

Döende.


2013-02-27 – 12:11:00

Har gått och fått halsfluss, har aldrig haft de förut. Min ena halsmandel är typ så stor att den nu börjat synas på utsidan, typ en bula på halsen haha nämen. Detta känns som de värsta jag varit med om xD Kan inte svälja för då känns de som de kommer en kniv skärandes i halsen. Igår hade jag oxå 38.8 i feber, varför ska jag alltid bli sjuk när vi har så mkt i skolan.. Snacka om att man blir less :(

Är de någon där ute som vet något bra sätt som lindrar halsont? Något annat än pencelin? Så får ni gärna dela med er :)

 


Min tumblr.


2013-02-25 – 18:52:06
 
Besök gärna min tumblr

25.02


2013-02-25 – 18:38:06
 
Bjuder på en gamm bild på söt Charlie som är fotad i stugan hemma i Övik.
Sitter nu  i sängen och försöker skriva ihop en persona som ska vara inlämnad ikväll.
Känns sjukt drygt, känner mig inte så pigg idag. Kan knappt svälja, dumma förkylning.
Fick lov att promenera ner till stan för att köpa något som kan lindra halsont, vilket jag inte
hade någonting emot eftersom de va typ världens skönaste väder ute. Äntligen börjar solen titta 
fram lite oftare! :) 
 

Sommar outfit.


2013-02-24 – 12:24:00
Satt igår och kollade runt på en massa sommar kläder och råkade klicka hem lite, jag brukar nästan aldrig använda kjol. Men efter att ha sett hur dom stylat en av deras modeller på HM så blev jag lite smått kär i just den där outfiten så fick lov att köpa den, haha -.- Köpte också den söta lilla väskan, är dock lite osäker.. den är rätt liten men väldigt snygg, kanske inget man har som ryggsäck till skolan haha.. Till den här outfiten skulle de vara riktigt snyggt med vågat hår, kanske hatt? ett par converse eller kilklack beroende på om man vill vara snygg eller bara se swag ut ;) röda naglar/läppar och silvriga smycken...... Näfyfan nu är jag riktigt taggad och vill ha sommar nu! :D Känns som att de enda jag skriver om är att jag vill ha sommar. Men jag tror inte jag är den enda som känner så just nu haha ;)

Jag saknar dom här gamla hålen.


2013-02-24 – 10:00:00
 
 
Jag gillar min fina rubrik haha, suttit och kollat igenom gamla bilder. Jag är lite små sur över att jag lyssnade på andra och gjorde som dom tyckte. Alltså tog bort min läpp piercing. Kanske man ska fixa tillbaka den på någe sätt. Min näsa var bara synd att den blev infekterad, Antar att de var för mkt skit där :(  
hahah, nä skoja bara.. ;)
 

A way to say who you are without having to speak.


2013-02-23 – 22:08:02
 

Jag börjar undra om det är på riktigt.


2013-02-23 – 15:46:33
Jag börjar undra om denna festival, bråvalla verkligen är på riktigt. En festival som är helt ny och fullt med stora och bra artister/band. Denna sommar har jag bestämt att jag bara ska fara på en festival, men har inte riktigt bestämt mig vilken ännu. Men just nu så står Bråvalla på nr.1. Här är några utav dom artister och band som ska dit som jag vill se, dom med hjärtan är ju dom jag verkligen vill se. Har dock sett ADTR och Bullet, men dom är så sjukt kung live så vill se dom igen, hehe! 

Plocksidan.


2013-02-23 – 15:15:00
Lovade ju att visa min plocksida, och så här blev den iaf :)

Party.


2013-02-23 – 14:26:00

 

Igår var det party hos Signe, det var riktigt trevligt! Tog de ganska lugnt, 
vilket känns väldigt bra idag kan jag ju säga. Finns inget som är så hemskt
som att vara bakis ;o Jag ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på tv.
Så himla skönt att bah slappa och känna att man inte har någonting att göra just idag!


Använde mitt nya linne från bikbok igår, var ju tema S på festen. 
Valde att inte klä ut mig. Men på mitt linne hade jag ju en seriefigur, så de funka de också ;) haha


En sko för 1 199:- som är smutsig, billigt.


2013-02-21 – 20:19:50
 
Just ja, dessa skor såg jag på en docka @ bikbok idag,
och hon som jobbade där sa att dom kom från eurosko. 
Gick såklart dit för att prova dom och blev smått förälskad. 
Skulle vara så fina till våren / sommaren. 499kr kostar dom.

Såg också att dom hade fått in en massa skor som hade svarta
smutsfläckar, vilket var grejen med skorna. Jag fattar inte meningen
med att köpa skor som redan är smutsig, dom var typ dom dyraste
skorna dom hade, hahaha. Man försöker ju annars hålla skor så fina
och rena så länge som möjligt x) 
 
http://www.eurosko.se/static/images/products/var_2013/1.13v0422.jpg

Hästmagasin vs. modemagasin


2013-02-21 – 19:52:45
I Magasinproduktions kursen ska vi ju som sagt få göra ett eget magasin på 36 sidor som sedan ska skickas till tryck. Idag på lektionen skulle vi visa upp vår logga för magasinet & ett omslag. Har inte riktigt bestämt mig om jag vill göra ett hästmagasin eller modemagasin. Jag har ju en del bilder som jag skulle kunna använda själv i hästmagasinet men då känns det som att det blir på en och samma häst. På internet hittar jag inte så mkt hästbilder jag känner är snygga, bilderna måste ju kännas "proffsiga & mysiga" vara fotad med systemkamera (om ni förstår vad jag menar) , och om jag väl hittar en bild jag känner kommer passa as bra så är den i ett jätte litet format.
 
Men om jag skulle göra ett modemagasin så känns det ändå som att jag kommer kunna få ihop rätt så många snygga bilder, älskar ju att leka med typografi och bild i ett. Vi har rätt ont om tid att göra de här magasinet, men om vi hade haft typ 2 månader hade jag lätt gjort båda :)
 
Vi gjorde även en plocksida till tidningen kupé som jag skulle kunna visa hur den blev imorgon. Var även på stan idag och hem följde ett linne från bikbok och ett par jeans som var hur sköna som helsttt!! 100kr rabatt har dom på jeans på bikbok, det gillar vi! haha. Nu ska jag försöka städa lite här i lägenheten. Hörss! 
 

Vampire diaries.


2013-02-18 – 21:07:00
 
 
Följer denna serie, det är så himla spännande nu att jag typ seriöst dör.
Vill inte att avsnittet ska ta slut och pallar inte vänta en hel vecka för ett nytt, ååååhh!

17.


2013-02-17 – 20:11:06

Har kommit hem till Piteå nu efter några mysiga dagar i Övik. Har hunnit med att träffa massa härliga kompisar, varit i stallet, firat mamma och umgåtts med familjen. Och på tal om något helt annat, Är väldigt nöjd över de nya sängkläderna. Passa väldigt bra :)


Jag har gått och blivit bög.


2013-02-11 – 22:49:37
 
 
 Hade glömt denna, så himla rolig. Haha x) 

Massa färg.


2013-02-10 – 19:31:00
Sitter och tittar runt på massa kläder på internet, har bah suttit idag. Tänkte dra på skolan och jobba men jag mådde inte så bra så har typ knappt rört mig. Jag som hade planerat att göra så himla mkt idag... Ååååhh får damp, längtar så mycket till snön åker bort och solen kommer tillbaka. Vill ha vår nu, pallar inte vinter längre.. Må inte bra av detta mörker och denna kyla!! 
 
Btw så har Bikbok fått in dom 2 linnerna längst up. 
Got 2 have! 

10 feb.


2013-02-10 – 19:05:10
 
Pappa ringde och sa att han var på Ikea, så fick lov att be honom köpa hem detta påslakan och örngott till mig.  Ha velat ha de ett bra tag nu. Tycker de är så fint! :-)

8feb.


2013-02-08 – 16:04:27

Skön dag, började skolan 9 och slutade 12. Känns inte som de är fredag idag, tror vi är ledig lite för ofta nu. Nästa vecka har vi 1 lektion & jag har ett workbook möte, blir nog att fara hem till övik då över helgen eftersom min mamma fyller år. Känns som de va ett tag sedan man va hem och ikväll blir de nog endast slapp-mode dom gäll!


5feb.


2013-02-05 – 02:00:21
 
a feeling of sadness seemingly without a cause.

Bildredigering.


2013-02-02 – 20:43:00
 
Går att fixa en bild så otroligt i Photoshop, gud välsigne de där programmet alltså. Vet inte vad ni tycker, men jag tycker iaf den redigerade bilden är så mycket trevligare. Inget gegg runt munnen eller runt benen. Sedan ser de ut som de är en solig sommar dag jämfört med innan, där bilden är lite dassig och tråkig.
 
Ikväll så har jag och jocke blivit bjudna på middag på Challenge av Jockes föräldrar.
Typ det godaste jag ätit på flera månader känns det som. Har nyss kommit hem & nu
sitter jag och leker med omslaget till mitt egna magasin, läxa så där på en Lördag.
Man känner att man valt rätt utbildning alltså. Så himla kul det är :)