PEACE.


2013-05-30 – 13:07:09
 
Kom nyss in från att ha suttit ute och druckigt kaffe och snackat med några fina människor. Det som står på schemat idag är städa, tvätta och packa för imorgon åker jag hem till Övik. Ska bli sjukt skönt att få komma hem till hästarna, familjen och vännerna. Känns som denna sommar kommer bli sjukt underbar och rolig även fast jag och min fina pojkvän kommer bo i från varandra. Han har ju som sagt fått jobb här uppe i Piteå... Nu ska jag laga lite mat sedan blir det städning och tvättning till klockan sju ikväll. Sedan blir det att fara till skolan och kolla på mediedesign åk. 3's utställning. Ska bli riktigt spännande att se! Bjuder även på en gammbild som jag skapade för ett bra tag sedan. Kändes som den bilden passade väldigt bra för en dag som denna! :)

FIN HELG.


2013-05-26 – 20:35:00
Hejsan allihopa, nu har jag äntligen fått sommarlov. Helt galet vad detta läsår har gått fort :o Min helg har varit ganska så skön, överaskningsfest för Martin i Fredags och sedan var det fet fest på loftgången i mitt hus till 4-5 på morgonen. Solen började precis stiga upp när man skulle hem för att sova. Lördagen var det en slappar dag, Var sjukt längesedan man fick slappa kändes det som. Idag så har jag varit ute i solen hela dagen, lyssnat på ett live band som spelade ute på basketplanen utanför mitt hus. Riktigt mysigt var det! Sedan for Jag, Julia, Hannah, Christofer & Jocke till Pite havsbad för att "fika". Så nu ska jag & Jocke fara och köpa något gott på Ica för att senare fara till Hannah & Christofer för att se en skräckfilm. Detta blev en riktigt skön Söndag och man känner verkligen att sommaren är här nu :D och snart så åker man hem till kära övik också.. Längtar! 

SOUNDS LIKE WHITE NOISE IN MY HEAD.


2013-05-21 – 00:20:00
 
Hejsan hoppsan, Vi ska ju ha praktikplats när vi går i trean & idag fick jag veta att jag fått praktikplats nere i Stockholm på Oh My!  Snacka om skoj att få prova på bo nere i storstan i 6 veckor. Nu äre bah att försöka hitta någonstans att bo också, tur jag har några månader på mig iallfall :)

20 MAJ.


2013-05-21 – 00:01:22
Mitt individuella projekt som jag skapat i skolan. 

" När du börjar känna dig sjuk av något slag och är till exempel i stugan, i stan eller har bara inte tillgång till en dator ska denna vårdguide app lätt finnas tillgänglig i fickan. Man ska med lätta funktioner kunna slå upp och leta på sina symptomer för att ta reda på vad som är besväret. Det kan också vara så att du ska ringa till vårdcentralen men jobbar och har inte tid att sitta i telefonkö. Användaren ska lätt och tryggt kunna kommunicera med sin vårdcentral på ett lätt och smidigt sätt. Man ska slippa stå i telefonkö och slippa dom jobbiga telefonsvararna. Man ska också på ett lättsamt sätt kunna hålla koll på sin hälsa med denna app och få bra nyheter/tips på hemma kurer eller läsa om krönikor som läkare har skrivit. Det ska vara en trygg och personlig app som hjälper dig i vardagen när du känner dig nojig över något med din hälsa, då ska denna app finnas tillgänglig i din ficka för att hjälpa dig få svar på dina frågor och funderingar. "

 

DU ÄR KNAS.


2013-05-20 – 01:39:35
 
Panda Da Panda – Taggatråd

YOUNG BLOOD.


2013-05-20 – 00:46:33
Eftersom min kamera fick följa med mig i Lördags så kommer här en bildbomb från den dagen. Sjukt skön dag och kväll med fina människor. Blev lite kubb, vin, grillning, melodifestivalen och sedan fest senare på kvällen. Hela denna helg har varit sjukt najs!! Blev ju två dagars i helgen så idag har vi bara chillat och solat hela dagen. Fick verkligen mycket färg på mig idag känner jag. Har sedan orkat städa hela lägenheten och diskat. Såg förjävligt ut, har nog aldrig i hela mitt liv levt i sån röra. Men har verkligen inte orkat med någonting för att skolan dragit sådan energi från kroppen, men man känner att man blivit lite uppvilad nu i helgen. Bara fått göra saker som man själv vill göra och inte sitta och tänka på en massa skolarbete. Det säger jag tummen upp för!
 
 


LITE NYTT.


2013-05-14 – 21:22:00

Skrev klart och skickade in min workbook idag vilket firades med att dra ner på stan med Hannah och shoppa. Gick in på Bikbok och blev lite ledsen när dom inte hade så mkt från de jag ville ha som finns på hemsidan deras, så sjukt fina grejer. Men hem följde iaf 2 ringar, ett mönstrat linne och en stickad tröja. Dock är jag lite osäker på tröjan.. Fick ändå lov att köpa med mig den hem för att prova haha 8) är sjukt trött idag och ska bara ligga och slöa. Imorgon blir det hårt jobb i skolan med grupparbetet som vi har :)


JAG KOMMER ALDRIG MER HA FÖTTERNA PÅ JORDEN.


2013-05-09 – 00:34:00




Får ta och lägga upp appen imorgon, har inte haft tid ikväll.
Har suttit med lite skrivande hela kvällen, så nu tänker jag gå lägga
mig så jag orkar med morgondagen. Hörss!


PROJEKT.


2013-05-07 – 23:30:00
 
Imorgon har vi redovisning på vårt individuella projekt som vi jobbat med ett bra tag nu. Jag har iallafall skapat en app som ska göra det lite lättare att komma i kontakt med sin vårdcentral och en massa andra grejer som ni får veta mer om i morgon. Ska även lägga upp alla sidor på appen som jag designat. Vill som inte avslöja för mycket än om det skulle vara någon i min klass som läser min blogg.. likzooom ;) Men nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig i sängen och slagga så man är pigg och gla imorgon känns som jag börjar bli lite förkyld, min hals är knasig... aja.. Natti!  

TVÅTUSENTRETTON - MAJ - SEX.


2013-05-06 – 22:43:26
 
Typ nyss kommit hem från en promenad med Julia & Signe, vi var ute i över en timme och gick 6 km.
Var väldigt vackert och mysigt väder. Fanns också väldigt mysiga skogar och hus runt omkring. Denna 
bild är från idag, fotad med min ipone och redigerad i appen "afterlight". Nu ska jag äta lite morötter, gurka 
och dipp till och se dom nyaste avsnitten av game of thrones och once upon a time :)

SOMMAR OUTFIT.


2013-05-05 – 16:20:12
Fin sommar outfit som jag gärna skulle vilja bära, sugen på köpa den där kjolen som enligt jocke liknar
en gammal mormors gardin x) men jag tycker den är väldigt fin och helst tillsammans med en svart top, hatt och ett par converse hehe! :)

MAYBE I'LL BURN A LITTLE BRIGHTER TONIGHT.


2013-05-02 – 12:16:00
Jag i Tisdags, Hade det verkligen trevligt den kvällen.
Det var mycket glädje och kärlek till allt och alla, ville bara krama varenda jävel. Var så glad hihi. Mer sånna dagar!!! Vi var på fest hos en tjej som fyllde år och var sjukt mkt folk i den lilla lägenheten. Kom hem runt 4-5 tiden, och var lite små slö dagen efter. haha. Men jag gillar sånna kvällar då man liksom inte fattar vad klockan är och man ha bah så trevligt att man inte vill gå hem. Bjuder också på en kung låt från fall out boys nya album. Alla låtar från det albumet är sjukt bra...